top of page

Over ons

 

Missie

 

We kunnen in Nederland beter en energiezuiniger bouwen. Daarnaast kunnen de faalkosten in de bouw drastisch omlaag. Wij willen daar graag een bijdrage aan leveren.

 

Als luchtdicht bouwen een vast onderdeel van uw bouwproces wordt, verhoogt dit de kwaliteit van het eindproduct en verlaagt de faalkosten. Omdat luchtdicht bouwen in elke fase vraagt om zorgvuldig te werken.

 

Behalve luchtdicht bouwen zijn wij sterk voorstander van integraal ontwerpen en bouwen. Met dat laatste bedoelen we dat we in de bouw moeten naar proces van ontwerp en uitvoering waarbij alle partijen in een vroeg stadium samen de schouders er onder zetten. In open communicatie elkaar aanvullen met hun expertise en elkaar scherp houden, zodat in goede samenwerking een optimaal resultaat ontstaat en de faalkosten beperkt worden.

 

Daarom werken wij ook intensief samen met andere partijen in de bouw, zoals architecten, adviseurs, leveranciers en onderaannemers, omdat wij van mening zijn dat het delen van kennis en kunde bouwen niet alleen leuker, maar ook beter maakt. Door samen een project aan te pakken leren we van elkaar, ondersteunen we elkaar en triggeren elkaar om net even verder te gaan en met creatieve oplossingen te komen.

 

Waarom wij

 

Met een opleiding als civiel ingenieur in combinatie met 40 jaar ervaring in zowel de uitvoering als advisering in de bouw zijn wij de partij die u verder kunnen helpen, omdat wij zowel de theorie als de praktijk goed kennen.

bottom of page